Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

“Οινοτουρισμός και Επικοινωνία”: Με επίσκεψη στο «ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» αρχίζει το Σάββατο 15/6/2013 ο κύκλος των ελεύθερων συμβουλευτικών επισκέψεων της PRsolutions e.g. στα επισκέψιμα οινοποιεία


Η PRsolutions e.g. -όπως έχει ήδη ανακοινώσει- αρχίζει το Σάββατο 15/6/2013 τις ελεύθερες συμβουλευτικές επισκέψεις της σε επισκέψιμα οινοποιεία στα πλαίσια του κύκλου επαφών (project) Οινοτουρισμός και Επικοινωνία. Ο στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τους χώρους και να ανταλλάξουμε απόψεις με τους οινοποιούς αναφορικά με τη φιλοσοφία επικοινωνίας του επισκέψιμου ελληνικού αμπελώνα και οινοποιείου, προκειμένου να ενισχύουμε με τα συμπεράσματα αυτά το επιστημονικό μας σκεπτικό για τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα (μέρος του έχει δημοσιευθεί στο Traveldailynews.gr), το οποίο και θα διαθέτουμε ως τεχνογνωσία με ελεύθερες συμβουλευτικές παρεμβάσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης μιας τόσο ενδιαφέρουσας και πολύπλευρης μορφής εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας.
Το Σάββατο 15/6/2013 θα βρεθούμε με μικρή δημοσιογραφική ομάδα στο «ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ». Η παρουσίαση της επίσκεψης θα γίνει στα media της PRsolutions e.g., σε συνεργαζόμενες με την ομάδα μας δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και κυρίως στο portal intelecto.gr, το οποίο θα φιλοξενήσει όλη τη σειρά των επισκέψεων Οινοτουρισμός και Επικοινωνία με αναλυτικά δημοσιεύματα ως Χορηγός Επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Βελμάρ ΑΕΒΕ του Ομίλου Θ. Βασιλάκη για τη χορηγική της υποστήριξη.
Επιστρέφουμε σύντομα με πολλά νέα από τα αμπελοτόπια !

PRsolutions e.g. | pantopoulos.gr